La filosofia

El forn

El nostre centre de producció a Balaguer és un petit museu etnogràfic de la fleca, on interactuen estructures de producció del segle passat, com el forn giratori de pedra i llenya, amb les modernes cambres de fermentació controlada que donen regularitat i alta qualitat als nostres productes.

Qualitat​

A Inalba seguim un mètode de treball totalment artesanal amb la selecció de les millors matèries primeres, amb processos lents i cuidant fins el mínim detall per dotar els nostres productes d’un sabor únic. Essent depositaris de les tradicions locals també hem après d’altres tradicions com la francesa, incorporant a la nostra producció metodologies del país veí. Hem elaborat la nostra pròpia massa mare (Levain) a partir de llevats naturals de poma, mel i panses del país que alimentem cada dia des de l’any 2008.

L'equip humà

Panem

Inalba es compon per tot un equip humà de professionals dedicats a la producció, venda i repartiment, fa possible que els productes surtin del nostre forn i arribin a la seva taula diàriament i sense intermediaris.