Història​

HISTÒRIA

L’any 1958 es constitueix a Balaguer la societat cooperativa INALBA, (Industrias Alimenticias de Balaguer) 16 forns de tradició centenària decideixen agrupar-se i crear un únic centre de producció a Balaguer. Es mantén l’estructura comercial però s’unifica la producció per fer front a la liberalització del sector.
Aquesta experiència cooperativa perdura fins a finals dels anys 70 quan canvia l’estructura social i el forn comença un període d’expansió provincial.

Des de 1992 està regentada pel mestre artesà Josep Baldomà i la seva esposa Maria Mitjans, de segona generació flequera i hereus de la cultura i tradició d’Inalba, que han continuat la seva expansió seguint la filosofia artesana.

Actualment Inalba compta amb cinc establiments propis a Balaguer i dos més a Bellvís i Alcoletge. Diàriament distribueix pa i pastisseria artesana a diferents poblacions de les comarques de Ponent.

Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, visita la nostra Política de galetes.

ACEPTAR
Aviso de cookies